İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Yardım Etkinliğinde Buluştu

İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Yardım Etkinliğinde Buluştu

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’ndan Bilgi ve Değerler Kulübü, AİD Kulübü, Ergoterapi ve Toplumsal Rehabilitasyon Kulübü tarafından Van Yumrutepe İlkokulu yardım standı kuruldu. 3 öğrenci kulübünün, etkisi daha büyük bir yardım kampanyasının oluşması amacıyla ortaklaşa yaptığı bu etkinlik kapsamında, Van Yumrutepe İlkokulu’nun birçok önemli ihtiyacının karşılanması amaçlanmakta.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’ndan Bilgi ve Değerler Kulübü, AİD  Kulübü, Ergoterapi ve Toplumsal Rehabilitasyon Kulübü tarafından Van Yumrutepe İlkokulu yardım standı kuruldu. 3 öğrenci kulübünün, etkisi daha büyük bir yardım kampanyasının oluşması amacıyla ortaklaşa yaptığı bu etkinlik kapsamında, Van Yumrutepe İlkokulu’nun birçok önemli ihtiyacının karşılanması amaçlanmakta.

Bilgi ve Değerler kulübü, AİD Kulübü ve Toplumsal Rehabilitasyon Kulüplerinin ortak bir şekilde düzenlemiş olduğu yardım etkinliğine, İGÜ’lü öğrenciler katılım gösterdi. Bu sayede Van Yumrutepe İlkokulu’nun birçok ihtiyacı giderilerek ilkokul öğrencilerine önemli bir destek sağlanacak.

Bilgi ve Değerler Kulübü Başkanı İrem Aşkın, “Van Yumrutepe İlkokulunun birçok ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. İlkokulda okuyan öğrencilere eğitimsel açıdan destek sağlamanın yanı sıra kıyafet desteği de sağlamak istiyoruz. Özellikle İstanbul Gelişim Üniversitesinden arkadaşlarımız bu konuda bize çok destek oluyorlar” dedi.

Van yarıdm