İGÜ’lü öğrenciler müziğe doydu

İGÜ’lü öğrenciler müziğe doydu

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Müzik Kulübü’nün düzenlemiş olduğu “Gelişime Hoş geldiniz Konserleri” kapsamında, yeni eğitim – öğretim yılında müzikle karşılanan öğrenciler eğlenceli bir hafta geçirdi.

Farklı kampüslerde gerçekleşen konserler, öğrencilerin sosyalleşmesi ve üniversiteyi tanımalarına olanak sağladı.

Konserler ile birlikte üniversite öğrencilerinin sosyalleşmesine katkı sağlamak istediklerini belirten İGÜ Müzik Kulübü Başkan Yardımcısı Albin Hasani, “Gelişime Hoş Geldiniz Konserleri kapsamında iki grup olarak sahnede yer aldık ve birden fazla müzik tarzını bir araya getirmeye çalıştık. Bizim için çok kalabalık olan etkileşimi yüksek bir konserdi. Tüm öğrencileri kulübümüze bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Öğrencilerin streslerini atarak derslerine daha motive bir şekilde çalışmaları için bu tarz etkinlikleri desteklediklerini belirten İGÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli, “Gençlerimizin sosyalleşerek okulumuza daha hızlı bir şekilde adapte olmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

İGÜ' lü öğrenciler müziğe doydu.