İGÜ’lü Öğrenciler, Medya Buluşması: Yeni Medya da İletişim ve Etik Etkinliğinde Bir Araya Geldi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Medya Kulübü tarafından “Medya Buluşması: Yeni Medyada İletişim ve Etik” etkinliği düzenlendi. Emir Çağdaş Pekçetin’in katılım gösterdiği etkinlik kapsamında dijital medyada farkındalık ve liderlik ile ilgili konular konuşuldu.

Yeni medyanın ne olduğu, yeni medyada girişimcilik ve liderlik kavramlarının ne şekilde ele alındığı konuları İGÜ’lü öğrencilerin katılımıyla konuşuldu. İnteraktif bir özelliği olan “Medya Buluşması: Yeni Medyada İletişim ve Etik” etkinliğinde İGÜ’lü öğrenciler merak ettikleri konuları sorma fırsatını yakaladılar.

medya