İGÜ’lü Öğrenciler Faklı Açılarıyla Girişimciliği Konuştu

İGÜ’lü Öğrenciler Faklı Açılarıyla Girişimciliği Konuştu

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Global Liderlik ve Girişimcilik Kulübü tarafından Gelişim Tower Oditoryumda “Farklı Açılarıyla Girişimcilik” etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında, girişimcilik konusunda Türkiye'de önemli çalışmalar yapmış olan iş dünyasının iki tecrübeli ismi Abdulsamet Temel ve Hasan Bünül konuk edildi.

Etkinlikte, yatırımcılar ve iş dünyası ele alınarak Türkiye'de girişimcilik üzerine yapılmış olan çalışmalar konuşuldu. İş hayatında yaşadıkları tecrübeleri İGÜ’lü öğrencilerle paylaşan Abdulsamet Temel ve Hasan Bünül, yaşadıkları başarısızlıklar üzerine yoğunlaşarak, başarısızlıklarının getirmiş olduğu başarıya dikkat çektiler.

Konferans sonunda girişimci fikri olan İGÜ’lü öğrencilerin, Abdulsamet Temel ve Hasan Bünül ile bire bir konuşma fırsatı yakaladığını vurgulayan Global Liderlik ve Girişimcilik Kulübü Başkanı Oğuzhan Çakmakçı, “Global Liderlik ve Girişimcilik Kulübü olarak girişimciliğin ekonomideki yerine dikkat çekerek  arkadaşlarımızla birlikte bu ekosistemin içinde bulunma amacındayız” dedi.

Farklı Açılarıyla Girişimcilik