Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı -

İGÜ öğrencileri tohum ve yerel ürün şenliğine katıldı

gelişim üniversitesi
  1.   Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  2. Haberler


İGÜ öğrencileri tohum ve yerel ürün şenliğine katıldı


Şile Yeryüzü Pazar'ında 6’ncısı gerçekleştirilen Şile Tohum ve Yerel Ürün Şenliği'nde, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, GastroBahçe Kulübü bu sene de yerini aldı.


Herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilen, birçok atölyelerin ve eğitimlerin gerçekleştirildiği etkinlikte şerbet atölyesine katılan, kulüp danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner'in yaptığı GastroBahçe Kulübü öğrencileri, endemik bir tür olan sarıkılçık pirincinden pilav ve sütlaç, demirhindi meyvesinden ise şerbet hazırladılar.  

 İGÜ öğrencileri tohum ve yerel ürün şenliğine katıldı


Haberler