Havacılığa ilgi duyan İGÜ öğrencileri İGA İstanbul Havalimanı’nı gezdi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Havacılık Kulübü tarafından “İGA İstanbul Havalimanı” gezisi gerçekleştirildi. Geziye yaklaşık 250 öğrenci katıldı.

Yıllık 200 milyon yolcu kapasitesiyle 300’den fazla destinasyona uçuş imkânı sağlayan İGA İstanbul Havalimanı, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin havacılığa ilgi duyan öğrencileri tarafından gezildi.

Havacılık sektörüne yeni bir boyut kazandıran havalimanını gezerek deneyimleyen öğrenciler, apron ve gümrük bölümlerini de görme fırsatı buldu.