Fizyoterapi ve Rehabilitasyonda Manuel Terapinin Önemi Konuşuldu

Fizyoterapi ve Rehabilitasyonda Manuel Terapinin Önemi Konuşuldu

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Fizyoterapi ve Rehabilitasyon kulübü tarafından “Rehabilitasyonda Manuel Terapi” etkinliği gerçekleştirildi. Fizyoterapi ve rehabilitasyon alanında önemli bir yere sahip olan Manuel Terapi yöntemine ilgisi olan herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilen etkinlikte merak edilen birçok konuya değinildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Fizyoterapi ve Rehabilitasyon kulübü tarafından “Rehabilitasyonda Manuel Terapi” etkinliği gerçekleştirildi. Fizyoterapi ve rehabilitasyon alanında önemli bir yere sahip olan Manuel Terapi yöntemine ilgisi olan İGÜ’lü öğrenciler katlım gösterdiği bu etkinlikte merak edilen birçok konuya değinildi.

İnsan vücudundaki hareket sistemi elemanlarından olan kas, bağ ve eklemlerin etkilenmesi sonucunda ortaya çıkan ağrıların ve işlev kayıplarının özel tekniklerle tedavi edilmesi yöntemi olan Manuel Terapi hakkında bilgilerin verildiği bu konferansa İGÜ’lü öğrenciler yoğun katılım gösterdi. Fizyoterapi ve rehabilitasyonda manuel terapinin yerinin konuşulduğu ve bu alanlardaki öneminin vurgulandığı etkinlikte, Uzm. Fzt. Ost. PNI Gökhan Ekiz deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyonda Manuel Terapi