Besyo öğrencileri U18 Indoor Match’ta

Besyo öğrencileri U18 Indoor Match’ta

Türkiye Atletizm Federasyonu'nun ev sahipliğinde 5 ülkenin U18 takımlarını salonda bir araya getiren U18 Indoor Match'ta İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri, Gençlik ve Spor Gönüllüleri olarak yer aldı.

Türkiye salon atletizm sezonunun sondan bir önceki yarışması olan U18 Indoor Match, Türkiye, Belarus, Ukrayna, Fransa ve Kazakistan'ın katılımıyla Ataköy Atletizm Salonu'nda yapıldı. Tek günlük müsabakalarda 114 puan toplayan Fransa birinci olurken, 87 puanlı Türkiye ikinci, 86 puanlı Belarus üçüncü, 83 puanlı Ukrayna dördüncü, 14 puan toplayabilen Kazakistan ise beşinci sırayı aldı. Turnuvada Türkiye üç altın, yedi gümüş, 10 bronz madalya olmak üzere toplam 20 madalya elde etti.

İGÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Tekmil Sezen Göksu’nun organize ettiği katılım, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar tarafından teşekkür plaketi ile ödüllendirildi.