Öğrenci Kulüpleri Başvuru Süresi Uzatıldı

2. Duyurular

Öğrenci Kulüpleri Başvuru Süresi Uzatıldı

Değerli Öğrencilerimiz;

2021-2022 Eğitim-Öğretim Dönemi öğrenci kulüplerinin kurulması ve mevcut olan kulüplerin aktifleştirilmesi süresi 5 Kasım 2021 tarihine kadar uzatılmıştır. Kulüp danışmanlarının gerekli evrakları Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na elden teslim etmesi gerekmektedir.

Kulüp başvuruları Öğrenci Kulüpleri Koordinasyon Kurulu tarafından değerlendirilecektir. Kulüp kurmak için gerekli temel şartlar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Öğrenci Kulüpleri yönergesinde belirtilmiştir.

Öğrenci kulüpleri yönergemize ulaşmak için tıklayınız.
Başvuru evraklarına ulaşmak için tıklayınız.

Yeni Kulüp Kurma Şartları
  • Kulüp kurmak için İstanbul Gelişim Üniversitesi ön lisans ya da lisans öğrencisi olmalısınız.
  • En az 14 üye ile yeni kulüp başvurusunda bulunabilirsiniz.
  • Her kulübün akademik danışmanı (İstanbul Gelişim Üniversitesi kadrolu öğretim elemanı) olmalıdır.
  • Başvuru yapılacak yeni öğrenci kulübünün, mevcut öğrenci kulüpleri ile aynı isimde olmaması ve faaliyetlerinin çakışmaması gerekmektedir.

Not 1: Kulüpleri aktifleştirmek için Ek.6, Ek.8, Ek.14 evraklarının doldurulması gerekmektedir.
Not 2:  Yeni Kulüp açmak isteyen öğrencilerin Ek.2, Ek.6 formlarını doldurmalarını ve Öğrenci belgelerini de teslim etmeleri gerekmektedir.

Kesin değerlendirmeler kasım ayı içerisinde yapılacaktır.

Başarılar dileriz.