Öğrenci Kulüpleri Başvuru Süreci

2. Duyurular

Öğrenci Kulüpleri Başvuru Süreci

Değerli Öğrencilerimiz,

2021-2022 eğitim öğretim döneminin açılmasıyla birlikte öğrenci kulüplerinin kurulması ve mevcut olan kulüplerin aktifleştirilmesi 15-28 Ekim 2021 tarihleri arasında kulüp danışmanları tarafından Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına gerekli evraklar ile elden teslim etmesi gerekmektedir.

Kulüp başvuruları Öğrenci Kulüpleri Koordinasyon Kurulu tarafından değerlendirilecektir.
Kulüp kurmak için gerekli temel şartlar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Öğrenci Kulüpleri yönergesinde belirtilmiştir.

Öğrenci kulüpleri yönergemize ulaşmak için tıklayınız.

Başvuru evraklarına ulaşmak için tıklayınız.

Yeni Kulüp Kurma Şartları
  • Kulüp kurmak için İstanbul Gelişim Üniversitesi ön lisans ya da lisans öğrencisi olmalısınız
  • En az 14 üye ile başvuruda bulunabilirsiniz.
  • Her kulübün akademik danışmanı (İstanbul Gelişim Üniversitesi kadrolu öğretim elemanı) olmalıdır.
  • Başvuru yapılacak yeni öğrenci kulübünü mevcut öğrenci kulübü ile aynı isimde olmaması ve faaliyetlerinin çakışmaması gerekmektedir.
Kesin değerlendirmeler Kasım ayı içerisinde yapılacaktır.
Başarılar dileriz.

NOT: Yeni kulüp açma ve kulüp güncellemeleri için geçerlidir. Kulüp üyelikleri için ayrıca duyuru yapılacaktır.