"Psikolojik Hastalıklar ve Beslenme&Meslekte 25. Yıl" Etkinliği Düzenlendi

"Psikolojik Hastalıklar ve Beslenme&Meslekte 25. Yıl" Etkinliği Düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Beslenme ve Diyetetik (İGÜDYT) kulübü tarafından düzenlenen "Psikolojik Hastalıklar ve Beslenme&Meslekte 25. Yıl" etkinliği kapsamında alanında uzman Dyt.Canan Aksoy ve Dyt.Sevinç Akdur konuk edildi.

Dyt. Sevinç Akdur’un konuşmasıyla başlayan etkinlikte psikolojik hastalıkların neler olduğu ve hangi hastalıklara hangi besinleri iyi gelebileceği üzerine konular konuşuldu.

İGÜ’lü öğrencilerin katılım gösterdiği etkinlik kapsamında Dyt. Canan Aksoy, mesleğe ne şekilde hazırlandığı ve mezun olduktan sonra neler yaptığı ile ilgili deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. İGÜ’lü öğrenciler düzenlenen bu etkinlik sayesinde mezun olduklarında çalışacakları alanları ve çalışma şekillerini sektörde çalışan uzman kişilerden dinleme fırsatına sahip olarak önemli bir deneyim elde ettiler.

Meslekte 25 Yıl