Kanseri Yenen Şampiyon Milli Atlet Batuhan Buğra Eruygun Söyleşisi Gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Koşu Kulübü tarafından Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü Arş. Gör Şeyma Öznur Cesur’un danışmanlığında “Kanseri Yenen Şampiyon Milli Atlet Batuhan Buğra Eruygun” söyleşisi gerçekleştirdi.

İGÜ Koşu Kulübü yönetim kadrosunda bulunan  Antrenörlük Eğitimi 2. Sınıf öğrencisi Kübra Kayabaşı'nın moderatör olarak yer aldığı söyleşide Batuhan Buğra Eruygun, spora başlama sürecinden kanser olma sürecine kadar hayat hikâyesini İGÜ’lü öğrencilere anlattı.

Batuhan Buğra Eruygun, kanseri yendikten sonra Türkiye ve Balkan şampiyonu olma sürecine kadar uzanan başarı hikâyesini İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri ile paylaşarak öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği bu etkinlikte merak edilen birçok konu konuşuldu.