Havacılığa Meraklı Öğrenciler "Uçakları Tanıyalım" Etkinliğinde Buluştu

Uçakları Tanıyalım

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Havacılık Kulübü tarafından havacılığa merakı olan İGÜ’lü öğrencilerin katılım gösterdiği “Uçakları Tanıyalım” etkinliği düzenlendi.

Bölüm hocalarının eşlik ettiği etkinlikte öğrenciler, uçakların birçok parçasını görme fırsatını yakalayarak önemli bir deneyim elde ettiler. Etkinlik kapsamında uçak parçalarını uygulamalı olarak deneme fırsatını da elde eden İGÜ’lü öğrenciler alanında uzman öğretim üyelerinden, uçak parçaları hakkında birçok önemli detayı da öğrendiler.

Havacılığa merak duyan öğrenciler, İstanbul Gelişim Üniversitesinde bulunan teknik odalardaki motor, iniş takımları ve elektrik sistemleri gibi uçağın bazı bölümlerini daha yakından inceleyebilme fırsatına sahip oldular. Birçok uçak parçasını yakından görme ve inceleme şansına sahip olan İGÜ’lü öğrenciler merak ettiği birçok konuyu sorma imkânını da yakaladılar.

Uçakları Tanıyalım
Düzenleme Tarihi: 15 03 2019