Esenyurt Sınav Temel Lisesi Öğrencileri İGÜ’de

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Lojistik ve Ticaret Kulübü tarafından Esenyurt Sınav Temel Lisesi Öğrencilerinin üniversite hayatını tanımalarını amaçlayan bir etkinlik düzenlendi.

İstanbul Gelişim Üniversitesinden akademisyenlerin de katılım gösterdiği bu etkinlik kapsamında, Esenyurt Sınav Temel Lisesi Öğrencileri üniversitemize gelerek, liseden mezun olduklarında onları bekleyen üniversite ortamını görme şansını yakaladılar. Özellikle Gelişim Tower’ı görme fırsatını yakalayan Esenyurt Sınav Temel Lisesi Öğrencileri, misafir olarak İstanbul Gelişim Üniversitesinde derse girerek güzel bir deneyim elde ettiler. Etkinlik sonrasında Lojistik Bölümünün de tanıtımının yapıldığı bu etkinliğe katılım gösteren öğrenciler geleceğe dair alacakları kararların ne kadar önemli olduğunu anlama fırsatını yakaladılar.

Lojistik bölümüyle ilgili önemli bilgiler aktaran Lojistik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hilal Kılıç, “Bu etkinlikler aracılığıyla Lojistik bölümüyle ilgili farkındalığın artmasını amaçlıyoruz. Lojistik üniversite sınavlarında tercih sebebi olmasının yanı sıra öğrencilerin seçimlerini bilinçli bir şekilde gerçekleştirmesini istiyoruz” dedi.