“Sosyal Medya Diyetisyenliği” konulu etkinlik düzenlendi

“Sosyal Medya Diyetisyenliği” konulu etkinlik düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Beslenme ve Diyetetik Kulübü tarafından "Sosyal Medya Diyetisyenliği" konulu etkinlik düzenlendi.

Sosyal medya kullanımının diyetisyenler için önemine değinilen etkinlik, Diyetisyen Tolga Doğan ve Uzman Diyetisyen Nilay Keçeci Arpacı’nın katılımıyla gerçekleşti.

Sosyal medya üzerinden online diyet yazılması hakkında açıklamalarda bulunan katılımcılar, meslek etiği çerçevesinde kimlere online diyet uygulanabileceğine açıklık getirdi.

Bir diyetisyenin sosyal medya hesabını nasıl kullanması gerektiğini kendi deneyimleri üzerinden öğrencilere aktaran diyetisyen katılımcılara, etkinlik sonunda Dr. Öğr. Üyesi Semiha Yalçın ve Beslenme ve Diyetetik Kulübü Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Arda Öztürkcan tarafından İstanbul Gelişim Üniversitesi adına teşekkür plaketi takdim edildi.

Sosyal Medya Diyetisyenliği” konulu etkinlik düzenlendi