Öğrenciler Belgrad Ormanı’nda spora doydu

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Koşu Kulübü tarafından “Belgrad Orman Koşusu” etkinliği gerçekleştirildi. Belgrad Ormanının temiz havasında spor yapmanın yanı sıra birçok aktivitede bulunan öğrenciler, etkinliğinin ardından piknik yaparak günün stresini attı.

Dr. Öğretim Üyesi Engin Işık Abanoz danışmanlığında gerçekleştirilen koşu ve piknik etkinliği kapsamında, öğrenciler Belgrad Ormanı Neşet Suyu’nda 6 km’lik parkuru tamamlayıp, Boot Camp ve Tai Chi egzersizleri yaptı.

Açık alan rekreasyon faaliyetlerinin önemine dikkat çeken Dr. Öğretim Üyesi Engin Işık Abanoz, bu faaliyetlerle doğa ile olan bağlantılarının güçlendiğini, bir araya gelerek ortaklaşa hareket etme düşüncesinin geliştiğini ve öğrencilerin derslerdeki motivasyonlarında olumlu gelişmeler olduğunu belirtti.