İGÜ öğrencileri Atatürk sevgisini sergiye dönüştürdü

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Spor Kültür ve Sağlık Daire Başkanlığı Atatürkçü Düşünce Kulübü’nün düzenlemiş olduğu “Atatürk’ü Anma” fotoğraf sergisi kapsamında Mustafa Kemal Atatürk fotoğraflarla anıldı.

Sergiye yoğun ilgi gösteren öğrenciler, Mustafa Kemal Atatürk’ün daha önce görme fırsatı bulamadıkları nadir fotoğraflarıyla bir araya geldi. İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin tüm fakülte ve yüksekokullarında açılması planlanan serginin, üniversitenin tüm öğrencilerine ulaşması hedefleniyor.

Atatürk’ün sadece özel günlerde değil her gün anılması gerektiğini ifade eden İGÜ Atatürkçü Düşünce Kulübü Başkanı Sıla Tıraş, “Sergi kapsamında Atatürk’e olan sevgimizi, saygımızı ve özlemimizi göstermek istedik. Sergiye gelenler Atatürk’ün hayatından belli başlı kesitler görebilme şansına sahip oluyor. Herkesi bu değerli sergiyi ziyaret etmesi için bekliyoruz” şeklinde konuştu.