Fizyoterapide Lenfödem Tedavisi Konuşuldu

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Fizyoterapi ve Rehabilitasyon kulübü tarafından “Fizyoterapide Lenfödem Tedavisi’ konulu etkinlik gerçekleştirildi. Uzm. Fzt. Gülsün GÜREL alanında uzman olduğu lenfödem konusu hakkında Fizyoterapi ve Rehabilitasyon 3. ve 4. Sınıf öğrencileriyle bilgilerini paylaştı.

Lenfödem konusunda merak edilen sorunun cevaplandığı bu etkinlik kapsamında Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü öğrencileri yoğun katılım gösterdi. Özellikle Lenödemin ne olduğu ve tedavisinin ne şekilde gerçekleştirilmesi gerektiği gibi önemli konulara değinen Uzm. Fzt. Gülsün GÜREL, günlük yaşamda dikkat edilmesi gerekenler konusunda öğrencileri bilgilendirdi.