Sosyal Hizmet Kulübü’nden Çocuklara Yardım Kampanyası

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sosyal Hizmet Kulübü tarafından çocuklara hediye dağıtımı gerçekleştirildi. Birçok kışlık malzemenin yer aldığı bu önemli kampanya kapsamında atkı, bere ve eldiven gibi kışın sokakta çalışan çocukların üşmesini engelleyecek malzemeler seçildi.

Etkinliğin amacı kapsamında, soğuk kış aylarında sokakta çalışan çocukların üşümesini engellemek için İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri gönüllü olarak bu etkinlikte yer aldı. Etkinliğe katılım gösteremeyen İGÜ’lü öğrenciler verdikleri hediyelerle sokakta çalışan çocuklara yardımda bulundular. Özellikle, çocukların soğuktan etkilenmelerini azaltarak biraz da olsa mutlu olmalarını sağlamak amacıyla birçok İGÜ’lü öğrenci katılım gösterdi.