Kültür Mirası Kulübü Kırklareli Gezisi İle Birlikte Birçok Tarihi Yeri Gördü

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Mirası Kulübü tarafından Kırklareli gezisi düzenlendi. Sanata ve tarihe merakı olan İGÜ’lü öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği bu gezide birçok tarihi yer gezildi.

Kültürel bir gezi olma özelliğini taşıyan bu etkinlik kapsamında, Kültür Mirası Kulübü öğrencileri, Aşağı Pınar Höyüğü, Kırklareli Müzesi, Atatürk Evi, Ali Rıza Bey Evi ve Yayla Tepesini gezme fırsatını yakaladılar. İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencilerin merak ettiği tarihi yerleri görme şansını yakalaması gezinin deneyimsel bir boyut kazanmasını sağladı.

Gezinin bilgilendirici olma özelliğinin yanı sıra Kültür Mirası Kulübüne yeni katılan öğrencilerinin birbiriyle tanışması için önemli bir fırsat olduğunu vurgulayan Kültür Mirası Kulübü Başkanı Yunus Emre Kahraman “Kulüp danışmanımız Dr. Ögr. Üyesi İlknur Türkoğlu öncülüğünde yapılan bu gezi bizler için çok faydalı oldu. Kırklareli gezisi bizler için kültürel anlamda oldukça faydalıydı ve katılan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.