İGÜ’lü öğrenciler tarih seminerinde buluştu

İGÜ’lü öğrenciler tarih seminerinde buluştu

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Kültür ve Medeniyet Kulübü, Kişisel ve Sosyal Gelişim Kulübü olmak üzere iki öğrenci kulübü tarafından “19. yy Osmanlı Kışlalarında Mimari ve Politik Bakış Açısı” isimli etkinlik gerçekleştirildi.

Seminer kapsamında Osmanlı kışlalarının mimarisi ele alınarak etkileşimi yüksek bir etkinlik gerçekleştirildi. İGÜ’lü öğrencilerin merak ettiği soruları sorma fırsatını yakaladığı bu etkinlikte Osmanlı dönemi hakkında bilgiler verilerek askerlerin mimariye bakış açısı anlatıldı.