İGÜ’lü Öğrenciler Sağlıkta Dijital Teknolojiler Etkinliğinde Bir Araya Geldi

İGÜ’lü Öğrenciler Sağlıkta Dijital Teknolojiler Etkinliğinde Bir Araya Geldi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Biyoteknoloji ve Yaşam Bilimleri Kulübü tarafından Yesil Science’nin kurucusu Dr. Yusuf Yeşil’in katılımıyla Gelişim Tower Oditoryum’da Sağlıkta Dijital Teknolojiler’in konuşulduğu bir seminer düzenlendi.

Etkinlik kapsamında ‘’Sağlıkta Dijital Teknolojiler’’ konulu sunuma öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Dr. Yusuf Yeşil’in kendi deneyimlerini öğrenciler ile paylaştığı bu etkinlikte İGÜ’lü öğrenciler merak ettiği birçok konuyu sorma fırsatını yakaladılar. Üniversiteler ve ilaç şirketleri için profesyonel görsel teknoloji desteklerinin sunulabileceğine değinen Dr. Yusuf Yeşil, “Öğrenciler hayal ettikleri şeyleri 360 derece etraflarında görebilme imkânına sahip olacaklar ve bu sayede bilimsel merak artarak eğitim bambaşka bir boyut kazanacak” dedi.