Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı -

İGÜ’lü Öğrenciler Havacılık Sektörü Hakkında Bilgi Sahibi Oldular

gelişim üniversitesi
  1.   Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  2. Haberler


İGÜ’lü Öğrenciler Havacılık Sektörü Hakkında Bilgi Sahibi Oldular


İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Havacılık Kulübü tarafından “How to be a Pilot in Turkey” isimli bir etkinlik düzenlendi. İGÜ’lü yabancı öğrencilerin katılım gösterdiği bu etkinlikle, havacılık sektöründe merak edilen birçok konu konuşuldu.


İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Havacılık Kulübü tarafından  “How to be a Pilot in Turkey” isimli bir etkinlik düzenlendi. İGÜ’lü yabancı öğrencilerin katılım gösterdiği bu etkinlikle, havacılık sektöründe merak edilen birçok konu konuşuldu.

“How to be a Pilot in Turkey” etkinliğine alanında uzman birçok isim katıldı. ER-AH Uçuş Okulu Ticaret Müdürü Yusuf Çalış ve Er-AH Eğitim Müdürü Doğukan Akbulut’un konuşmacı olarak yer aldığı bu etkinlikte, pilotluk mesleği hakkında öğrenciler bilgilendirildi. İGÜ’lü uluslararası birçok öğrencinin katılım gösterdiği bu etkinlikte öğrenciler aklındaki soruları sorma fırsatını yakaladılar.

Etkinliğin İGÜ’lü öğrenciler için önemine değinen Havacılık Kulübü Başkanı Talha Kıvanç, “Havacılık Kulübü bünyesinde gerçekleştirdiğimiz etkinlikler sayesinde birçok fırsata sahip oluyoruz. Özellikle sektörden insanlarla tanışabilme fırsatının yanı sıra merak ettiğimiz soruları sektörden uzman kişilere sorma şansını da yakalıyoruz” dedi.


 How To Be a Pilot İn Turkey


Haberler