Gelişim Finans ve Yatırım Kulübü (GFY) tarafından Finans Sektöründe Kariyer Tüyoları Etkinliği Düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Gelişim Finans ve Yatırım Kulübü (GFY) tarafından Dr. Öğr. Üyesi Gülgün ÇİĞDEM’in koordinatörlüğü’nde Türkiye’nin konusunda en büyük digital platformunu oluşturan Kariyer.net’in katılımı ile “Finans Sektöründe Kariyer Tüyoları” isimli etkinlik düzenlendi.

Etkinliğin ilk bölümünde Gelişim Finans ve Yatırım Topluluğu üyelerinden oluşan GFY Akustik sahne alarak canlı performans sergiledi. Daha sonra Kariyer.net Pazarlama İletişimi Birim Müdürü Tuba Karadağ’ın sunumunu izleyen öğrenciler, kariyer planlamalarında kendilerine ışık tutacak tüyoları öğrendiler.

CV hazırlama tekniklerinden mülakata kadar birçok detayı öğrenen öğrenciler, etkinliğin son bölümünde de sorularına cevap bulma şansını elde ettiler. Farklı bölümlerden öğrencilerin geniş katılımı dolayısı ile tüm sektörleri kapsayan bir seminere dönüşen etkinlik sayesinde bilinçlenen öğrenciler, daha bilinçli kariyer planlamaları ile sektörlerinde fark yaratacak olmanın verdiği mutluluğu Gelişim Finans ve Yatırım Kulübü ile paylaşarak teşekkürlerini ilettiler.

Finans ve Yatırım