Dyt. Gizem Şeber Deneyimlerini İGÜ’lü Öğrencilerle Paylaştı

Dyt. Gizem Şeber Deneyimlerini İGÜ’lü Öğrencilerle Paylaştı

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Başkanlığı İGUDYT kulübü tarafından “IGÜDYT Kariyer Sohbetleri” etkinliği düzenlendi. Etkileşimin yüksek olduğu kariyer sohbetleri etkinliğinde İGÜ’lü öğrenciler kariyerleri ile ilgili bilgileri alanında uzman Dyt. Gizem Şeber’ den dinleme fırsatına sahip oldular.

Özellikle üniversiteden mezun olduktan sonra öğrencileri nelerin beklediği gibi birçok önemli konu öğrencilere aktarıldı. İGÜDYT Kariyer Sohbetleri etkinliğine konuk olarak katılan Dyt.Gizem Şeber, sektörde yaşadığı deneyimlerden ve karşılaştığı sorunlardan bahsederek Gestalt psikolojisi, yaşam koçlugu ve diyetisyenlik farkı gibi konulara değindi.

Kariyer Sohbetleri