Beslenme uzmanları öğrencilerle buluştu

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Biyoteknoloji ve Yaşam Bilimleri Kulübü tarafından “True Talks About Nutrition’18” etkinliği düzenlendi. Dyt. Beslenme Uzmanı Didem Kanca Üstay, Dr. Alp Sirman ve Dyt. Şef Elif Edes Tapan’ın konuşmacı olarak yer aldığı etkinliğe, öğrenciler ve akademik personel yoğun ilgi gösterdi.

2003 yılından bu yana çok sayıda uluslararası kongreye ve eğitime katılıp, dünya çapında birçok beslenme merkezini ziyaret ederek farklı beslenme tipleri üzerine araştırmalarda bulunan Dyt. Beslenme Uzmanı Didem Kanca Üstay’ın, ‘’Medyanın Beslenme Alışkanlıkları Üzerine Etkisi’’ başlıklı bir sunum gerçekleştirdiği etkinlikte,  Dr. Alp Sirman ise ’Gıda Katkıları Okul ve İşyeri Beslenmesi’’ konusunu ele aldığı konuşmasıyla katılımcıları bilgilendirdi.

Öğrencilerin merak ettiği konuları, alanında uzman kişilerden dinleme fırsatına sahip olduğu etkinlik, Dyt. Şef Elif Edes Tapan’ın diyetisyen ve şef iş birliğinin önemini vurguladığı konuşmasıyla son buldu.

Etkinliğini sonrasında, katkı sunan katılımcılara üniversite adına plaket takdim edildi.